Thursday, March 10, 2011

Do Dogs Dislike Lemon Spray

Baked pasta with meatballs

Ingredients: 500 g
helical COLAVITA

sliced \u200b\u200b4 hard-boiled eggs 300 g of sliced \u200b\u200bdried sausage
1 liter and 1 / 2 of tomato sauce a few leaves
basil
a clove of garlic olive oil

100 g of grated cheese The IN.AL.PI.
300 g Fontal IN.AL.PI.
sliced \u200b\u200b10 slices of the slices of IN.AL.PI.
salt


plenty of black pepper For the meatballs: 400 g minced meat

100 g breadcrumbs soaked and drained 2 eggs

parsley
a teaspoon of salt black pepper

40 g of the grated of IN.AL.PI.

Preparation:
meatballs In a bowl put the meat, squeezed bread, eggs, parsley, salt, pepper and cheese, then mix and make into balls grandi come una nocciola ,quindi friggetele e mettetele da parte .
Preparazione :
Prepararate il sugo, facendo soffriggere l'aglio con l'olio d'oliva,quindi aggiungete la salsa di pomodoro ; mettete sale,abbondante pepe nero e basilico ,quindi fate cuocere per 10-15 minuti circa .
A parte fate cuocere in acqua salata gli elicoidali per 8 minuti,scolateli ,metteteli in una ciotola capiente,aggiungendo 7 cucchiai di sugo,pepe nero,un po' di formaggio grattugiato,quindi mescolate il tutto .
Prendete una teglia ,fate uno strato di sugo,aggiungete uno strato di pasta  e sopra uno di uova sode,salsiccia,5  fette,fontal,le polpette,il formaggio grattugiato e il sugo ; ripetete tutti gli layers, ending with a layer formed only of pasta, sauce and a sprinkling of cheese.
Bake at 200 degrees for 40 minutes.

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