Serving 4 tart:
For the pastry: 100 g flour
50 g sugar 50 g butter 1 egg
Preparation
Fate soften the butter 30 minutes outside frigo.Mescolate the flour, sugar, egg and butter and proceed then to knead the dough with a rolling pin tutto.Stendete, forming a circle of pastry to about 5mm thick ; the buttered baking dish, spread the dough nella teglia,riempite la teglia con dei pesi,mettete in forno gia' caldo a 180° per circa 30 minuti.
Per la crema : CROSTATINE NERE
200 g crema spalmabile alle nocciole
1 cucchiaio e mezzo di olio di semi
Preparazione:
In una tazza mescolate bene la crema con l'olio finchè non si amalgama bene il tutto.
Per la crema : CROSTATINE BIANCHE
1 tavoletta da 100 g di cioccolato bianco
1 cucchiaio e mezzo di olio di semi
50 ml of milk
Preparation: In a cup
melt in a double boiler (or microwave for 20 seconds) in milk chocolate, stir until it becomes completely melted, add oil, then stir.
Fill, then, 2 tarts with white cream and black with cream 2. Bake at 200 degrees, until the tarts are not doreranno the edges.
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